top of page
t6_Rajztábla 1.png

FRISS HÍREK

Eheti eredményeink (18. hét)

Frissítve: máj. 6.

Csongrád-Csanád Vármegyei U14 17. forduló





Csengele KSE - St. Mihály FC 1-7 (0-4)

Gólszerzők: Csejtei Sándor 5, Rostás Róbert, Krajcsovicz Bálint


Csapatunk tagjai: Krajcsovicz Bálint, Tóth Zsombor, Garamvölgyi Gergő, Palotás Panni, Szabó Noel, Csejtei Sándor, Gyepes Ádám, Rostás Róbert, Szalkai Anna, Szőllősi Norbert, Boruzs Fruzsina, Kiss Koppány Bendegúz, Makalicza Gábor, Simon Anna, Szögi László


Balogh Árpád edző értékelése - Magabiztosan, tudatosan nagy önbizalommal játszott U14-es csapatunk Csengelén, végig nem volt kérdés, hogy itt ma csak mi nyerhetünk! Majdnem teljes kerettel utaztunk el, így sokan részesei lehettek szép győzelmünknek, amelyet nagyon megérdemeltünk már. Ezzel még egy helyet léptünk fel a tabellán, a 7. pozícióba, s ha kedvezően alakulnak számunkra az ellenfelek mérkőzései, akkor a bajnokság befejezésével is maradhatunk itt. Látványos a fejlődés az őszhöz képest, 2 győzelem és minden mérkőzesen szereztünk gólt. Gratulálok fiúk, lányok, szép volt, csak így tovább! Büszke vagyok Rátok!

Hajrá St. Mihály FC!



 

Nemes István Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa 4. forduló


St. Mihály FC - Tiszasziget SE 1-3 (0-2)

Gólszerzőnk: Antal Balázs


Játékosaink: Vér Dávid, Csobán Róbert, Csobán Krisztián, Kopasz Balázs, Antal Balázs, Baján Zoltán, Kovács Bende, Hufnágel Péter, Klippel Ádám (Sallai Mór), Nagy Norbert (Fülöp Levente), Andróczki Tamás


Baján Zoltán edző - Egy sportszerű mérkőzésen a jobb csapat tudott győzni, ami talán nem is meglepő. Mi derekasan küzdöttünk, mindenki igyekezett a pályán odatenni magát. Számunkra remek utazás volt ez idáig, és abszolút büszkék lehetünk magunkra. Gratulálok az ellenfélnek, és sok sikert kívánok nekik. Mi pedig köszönjük a meccs utáni ramazurit.



 

Csongrád-Csanád Vármegyei II. osztály 22. forduló


St. Mihály FC - UTC 2-0 (0-0)

Gólszerzőink: Klippel Ádám, Antal Balázs


Játékosaink: Török M, Csobán R., Csobán K., Altorjay B., Kopasz B., Belaidi A. (Sallai M), Antal B. (Vér D.), Kovács B., Olajos Cs. (Baján Z.), Hufnágel P. (Elek Á.), Klippel Á.


Baján Zoltán edző - Szerettünk volna visszavágni az őszi vereségért az UTC-nek ebben a fordulóban. Úgy is beszéltünk az öltözőben, és sikerült ezt a pályára is átvinni. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de rendre hibáztunk a kapu előtt. A félidőben már több góllal kellett volna vezetnünk, de nem így lett. A fordulás után már sikerült betalálni, de így is naggyá tettük az ellenfél kapusát. Mindenesetre a győzelem a legfontosabb. Készülünk egy igazi rangadóra számunkra, hisz hétvégén Csongrádra utazunk.



 

Leány regionális U16 19. forduló


Airnergy FC-BMTE - St. Mihály FC 12-1 (7-0)

Gólszerzőnk: Tóth Adél


Játékosaink: Topal Jázmin, Budai Rebeka, Márkus Helga, Sebesi Fanni, Csonka Viktória, Tóth Adél, Redenczki Brigitta, Gera Tamara, Sajtos Barbara, Török Maja, Molnár Zsófi (Tóth Kamilla)

Edző: Tóth László



 

Simple Női Liga NBI 21. forduló


MTK Budapest - KÉSZ-St. Mihály Szeged 2-0 (1-0)


Játékosaink: Krstovic Anastasija, Marjanovic Lena (Szabó Dóra), Futaki Fruzsina, Koszo Sydney, Nagy Lilla (Farkas Nina), Ezer Anna (Horváth Lara), Sovány Dorina (Ónodi Vanessza), Malesevic Sanda, Balázs Bettina, Trbojevic Ivana, Németh Zsófia Peónia

Vezetőedző: Vajda Fangyó



 

Csongrád-Csanád Vármegyei Női felnőtt 14. forduló


Tiszasziget SE - St. Mihály FC 2-3 (0-2)

Gólszerzőink: Sávai Vivien 2, Csapó Zsófia


Játékosaink: Varga Viktória, Kovács Rebeka, Kugler Hanna, Pilán Tímea, Fehér Zsuzsanna, Nagy Anita, Marsi Krisztina, Sávai Vivien, Csapó Zsófia

Edző: Pacsuta Dóra



 

Leány U19 alsóház 3. forduló





St. Mihály FC - PMFC 5-0 (2-0)

Gólszerzőink: Szabó Dóra, Balázs Evelin, Nagy Lilla, Horváth Lara 2


Játékosaink: Aradi Jázmin (Szaniszló Viola), Horváth Lara, Koszo Sydney (Rabi Ramóna), Sovány Dorina, Bagi Luca (Papp Tamara), Balázs Evelin, Nagy Lilla, Szabó Dóra (Arnold Sára), Oláh Maja, Pálnik Johanna (Fischer Márta), Bozóki Csenge (Milinker Nóra)


Hadár Attila - Nagyon örülök, hogy győzelemmel tudtuk köszönteni az Édesanyákat a mai neves napon! A nagy melegben megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot a sportszerű Pécs ellen. Nèmi hiányérzetem van a helyzeteink kihasználàsával, viszont az nagyon pozitív, hogy sok helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt! Összességében jól játszva, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést!

Végezetül sok szerencsét kívánok azon játékosainknak, akik holnap kezdik meg az érettségi vizsgáikat!



 

Leány regionális U12 9. torna





St. Mihály FC - Arany Bácska: 9-0

Gól: Simon Anna 4, Palotás Panni 2, Szalkai Anna, Boruzs Fruzsina, Bereczki Betti


St. Mihály FC - Békéscsaba 1912 Előre: 10-1

Gól: Pálvölgyi Dorka 2, Simon Anna 3, Boruzs Fruzsina 4, Ligeti Dóra


St. Mihály FC - Mercedes Kecskeméti LC: 4-0

Gól: Simon Anna 2, Boruzs Fruzsina, Ligeti Dóra


Csapatunk tagjai voltak: Kocsispéter Luca, Kocsmáros Izabell, Nagy Laura, Szalkai Anna, Palotás Panni, Boruzs Fruzsina, Bereczki Betti, Simon Anna, Pálvölgyi Dorka, Ligeti Dóra.


Balogh Árpád edző - Az egy héttel ezelőtti tornához hasonlóan ma is kirpóbáltam mindenkit más poszton, ráadásul olyanon, ahol sem múltkor, sem előtte nem szerepelt. Azt kell mondjam, hogy a lányok most is megállták a helyüket és szép, kombinatív játékkal, helyenként nagypályára illő gyönyörű gólokkal és stabil védekezéssel simán nyerték meg mind a három mérkőzésüket. Két újoncot is avattunk, egyikük még büntetőt is hárított a Kecskemét ellen.

A következő és egyben záró esemény 3 hét múlva Tápén lesz május 25-én, aki szeretné és teheti, jöjjön ki megnézni ezt a remek generációt. Gratulálok Mindenkinek lányok, hajrá St. Mihály!



 

Leány regionális U19 16. forduló


St. Mihály FC - Tehetség SE 2-9 (0-5)

Gólszerzőnk: Kovács Mira 2


Játékosaink: Danyi Alexandra, Komlósi Kata, Szabó Emma, Kovács Nóra, Máté Krisztina, Szabó Gréta, Kovács Mira, Nadobán Alexandra, Bliznák Luca (Kovács Boglárka), Szalkai Erika, Meleg Nikolett

Edző: Török Bence



 

Csongrád-Csanád vármegyei U19 alsóház 6. forduló


Algyő SK - St. Mihály FC 1-2 (0-1)

Gólszerzőink: Kovács Bende, Nagy Norbert


Játékosaink: Polgár Tamás, Fülöp Levente, Simkó Kristóf. Kopasz Balázs (Kiss-Molnár Bence), Barczány Kende (Muhi Balázs), Kajcic Gergő, Mórocz Gergő (Nagy Gergő), Kovács Bende, Nándori Barnabás (Juhász Roland), Milkós Benjamin (Jászberényi Miklós), Nagy Norbert (Zsótér Gergő)


Szabó Dániel edző - 6 pontos mérkőzésen sikerült győzni. Végig kontrolláltuk a meccset, a végén egy hibából tettünk egy kis izgalmat bele, de nem forgott veszélyben a 3 pont sorsa. Kényelmes helyzetből, de 3 kemény meccs vár még a csapatra. Előre is tekinthetünk mostmár, nem csak hátra.



bottom of page