top of page
t6_Rajztábla 1.png

FRISS HÍREK

Fényes Tavasz

Frissítve: ápr. 20.



Az év legszebb időszakát éljük ,dús virágzás mellett rohanva növekednek a növények ,a madarak késő estétől hajnalig énekkel védik területüket, és azok a fények...... oly könnyedek, tiszták, és világosok., mint a mennyországban .

Igen ez az április vége május eleje., az év legszebb ideje .

A sikeres futballcsapatoknál ilyenkor nagyon jó labdarúgónak lenni , főleg győztes mérkőzés után , intenzív a sör , a hús izé . édes az elégedettség., és hozza az érzést erősítő tavasz.

Most szombaton Szent Mihály nevében két győzelmekre készülünk, hogy jó legyen utána .


Női NB I 17 h. : Soroksár- Szent Mihály FC

A beharangozót SMS.-ben is megírhatnánk : Eddig egyszer találkoztunk- az ősszel- a méhecske színűekkel , a Szent Gellért Fórumban , s egy nullra kikaptunk.

Csapatunk alig ért haza a távoli Savariából , máris fordulhatunk Soroksár felé .

Háromesélyes mérkőzésre megyünk , amit az első pillanattól végig élvezni akarunk , annak ellenére , hogy biztosan több holt pontot kell legyőznünk , s nagyon- nagyon fáradtak leszünk a lefújáskor, de megéri- mert három győzelem után , euforikus idők jönnének ..

A keret a szerdai, a sérültek nem gyógyultak fel.


Megye II 17 h. Szent Mihály FC- Algyő II


5 mérkőzés 3 győzelem 0 döntetlen 2 vereség 13 lőtt gól 10 kapott gól (ez eddig ellenük )

Ősszel- egy nagyon magabiztos kezdő- Algyő II.-t vertünk meg 5-0.-ra , érdekes volt látni ahogy a kapott gólokkal párhuzamosan , ment ki a levegő lufijukból. Tegyük hozzá nekünk azon a meccsen minden bejött.


BL ritmusban, elég hektikus hetet futottunk eddig, nagyon halvány lila ibolyát nyíltunk csengelén, majd szerdán coltot ragadtunk , s Csongrádon nagy bravúrral az országos főtábla előszobájába törtünk be.

Most nehezebb lesz győzni- visszavágás vágya fűti az ellent, -de , ha igazán szép estét akarunk magunknak muszály lesz.t!

bottom of page