top of page
t6_Rajztábla 1.png

FRISS HÍREK

Kupát Nekünk II!





Történelmünk pár nagyon fontos mérkőzésének sorába lép a mai Megyei Kupa negyeddöntő. A képlet egyszerű, ha továbbjutunk, országos főtáblán vagyunk, és érmesek (Az elődöntő két vesztese bronzérmes, a harmadik helyért nem játszunk, mert Csongrád-Csanád Vármegye az idén négy csapatot ad az országos főtáblára, valamint azt is jó tudni, hogy döntetlen esetén Mi jutunk tovább, ha nincs 11-es, hosszabbítás, sorshúzás, vagy egyéb döntési módszer, például zsákban futás, vagy lepényevés).


Azt, hogy nagy magasságokig jutottunk a kupában az idén, jól mutatja, hogy a nyolcaddöntő másik hét csapata Velünk szeretett volna összekerülni a sorsolás idején. Ez a Tiszaszigetnek megadatott, látszik, hogy le is néznek Bennünket kissé, vagy nem is olyan kissé, nem tudják elképzelni, hogy bajba is kerülhetnek. (Ezt csak azért teszik, mert még sohasem játszottak ellenünk.)

Valóban igaz, kevés az esélyünk, de van valamennyi, mert ha minden összejön, és a keret kérdőjelei kiegyenesednek, játékosaink egyszerre játszanak ihletett formában, akkor miért ne?


Jó volna egy érem, mely különleges ékszere lehetne a júniusi, 10 éves bajnokcsapatot (megye III) méltató vacsorának.

Apropó, ha már vacsora, a mérkőzés után lehetőleg senki ne siessen, hagyományos Május 1-i sör és virsli versenyt rendezünk játékosaink, vezetőink, törzsszurkolóink számára.


Keretünk, akiknek ma megadatik a futball szent szenvedélye:

Török M., Vér D., Csobán R., Fülöp L., Kopasz B., Kovács B., Dr. Klippel Á., Hufnágel P., Sallai M., Nagy N., Antal B., Csobán K., Baján Z., Olajos Cs., Andróczki T., Huszár L.

bottom of page