top of page
t6_Rajztábla 1.png

FRISS HÍREK

MATINÉN

Frissítve: máj. 5.



2024. május 04. 10 h, Szentmihály:

Harmadszor találkozunk Újszeged egyetlen futballcsapatával az Újszegedi Torna Klubbal. A sors eddig nagyrészt külön utakon vezette a két csapatot - még utánpótlás szinten is.

Biztatjuk a Szentmihály szurkolókat, látogassanak ki a mérkőzésre, várhatóan nagyszerű délelőtti futballélményt fognak kapni.

A velünk közel azonos képességű vendég fehér- feketék két hellyel vannak alattunk a táblázaton.

Mivel már csak 5 forduló van hátra, illik számolgatni: nekünk reális esélyünk a jelenlegi 5. hely megvédésére van.

Ehhez a célhoz ma mindenképpen győznünk kellene, hisz a mögöttünk lévő Mártélytól a legutóbbi fordulóban kikaptunk, és velük szemben pont előnnyel szeretnénk, illetve kellene a hajrára fordulni.


Keretünk:

Török M. Vér D. Antal B. Csobán R. Hufnágel P. Csobán K. Belaidi A. Kopasz B. Dr Klippel Á. Fülöp L. Kovács B. Olajos Cs. Elek Á. Sallai M. Dr Altorjay B. Baján Z.



2024. május 04. 17 h Budapest:

A női Simple ligában a Magyar Testgyakorlók Köréhez látogatunk, akikkel szemben eddig nem sok sikert könyvelhettünk el.

0 győzelem 1 döntetlen 10 vereség. Most sem vagyunk esélyesek, a minél szorosabb eredmény elérése, a tisztességes helytállás cél, és az, hogy élvezzék a lányok a küzdést, a játékot, önmagunk legyőzését az akaraterő által.

De mint ahogy egy politikai közösség sose mondhat le választás előtt a hatalomról, egy futballcsapat sem a mérkőzés előtt a győzelemről.

A mérkőzés 17. h-kor kezdődik, és honlapunk élőben közvetíti azt

bottom of page